28 iulie 2009

Start la firul ierbii

Zilele Culturale ale Oraşului Agnita au debutat în iarbă.



Primele manifestări din cadrul sărbătorii orăşeneşti de pe Velea Hârtibaciului s-au tradus anul acesta printr-un campionat de fotbal pentru amatori care a început de ieri (27 iulie). Echipele cărora li s-a permis să folosească maxim trei jucători legitimaţi au intrat pe gazon la ora 17 când in tribune se aflau nu mai mult de 5 spectatori (până la final au mai venit şi alţii).

Echipele? HA!!! Ce nume! Unii au vrut să copieze Juventus dar se pare că s-a prins coala în copiator (că Xerox e firma şi aş face reclamă), alţii şi-au păstrat numele cu care evoluează de ani buni în campionatele locale. Cei mai comici însă au fost cei care nu şi-au găsit nume, No Name, - sau au fost spnsorizaţi de casinoul din Agnita? - (hîc drace, m-am înecat), sau cei care au ales numele după liderul echipei, Gălusca 2009 (hîc, deja devine enervant).

Una peste alta spectacol a existat, spectatorii (ăia puţini) s-au amuzat, ia vremea a ţinut cu mine şi nu mi-a udat aparatul foto. Sper să ţină în continuare pentru că se anunţă o săptămână plină de evenimente şi momente ce merită imortalizate.

Niciun comentariu: