1 din 1000

Vă întrebaţi care este motivul pentru care blogul pe care l-am creat şi îl administrez se numeşte UNUL DIN O MIE, sau despre ce înseamnă această denumire?Am vorbit foarte puţin despre asta, şi nu pentru că nu aş fi fost întrebat sau pentru că nu am avut un răspuns destul de interesant (ha!). Explicaţia este pe cât de simplă pe atât de profundă. Bine, aş putea face aluzie la 1000 de situaţii sau 1000 de cazuri care vorbesc că doar unul din o mie de ceva/cineva face, ştie sau gândeşte că ceva sau altceva, dar probabil doar una dintre aceste o mie de situaţii este exactă.
Cum spuneam, explicaţia este destul de simplă şi cât se poate de plastică. UNUL DIN O MIE sau mai corect UNU DIN O MIE. Mai exact 1 din 1000. Este vorba de acel 1 care trage după el zerourile, care le dă valoare, dar în acelaşi timp acel 1 căruia, dacă nu ar exista acele zerouri din coadă, îi scade valoarea atât de mult încât se apropie de valoarea lui zero.
Mai departe de aici vă las pe voi să trageţi concluziile şi să continuaţi explicaţia... fiecare după bunul plac. Fiecare explicaţie va fi bună. Gândiţi! Deveniţi acel UNUL DIN O MIE.

Un comentariu:

Anonim spunea...

este adevarat nu se mai gaseste nici un om UNUL DIN O MIE numai BUNUL DUMNEZEU CARE NE APARA DE RAU, DE FOAMETE SI DE NECAZ.