3 februarie 2011

Ne fură sănătatea... Ne omoară speraţa

Ca la noi la nimenea... Se desfinţează Judecătoriile când sistemul juridic românesc e la pământ, se închid spitalele când sănătatea poporului român devine un mit iar paturile din saloane sunt veşnic insuficiente. Ne-au îmbolnăvit cu măsuri aberante şi inumane iar acum ne fură dreptul de a ne însănătoşi. Da, do...bitocule Cseke Atilla, pentru că dacă te numesc "do...mnule" ţi-aş face o onoare pe care nu doar că nu o meriţi dar ar fi mincinoasă. Da, eşti un hoţ de drepturi pentru care nu meriţi un pat în celulă ci un pat la reanimare, poate într-un spital pe care îl vei desfinţa.
Spitalul din Agnita este unul dintre cele 71 de spitale din toată ţara care vor fi desfinţate iar clădirile vor deveni azile de bătrâni. Alte 111 unităţi medicale vor fi comasate. Această măsură înseamnă că rişti, ca român să mori aşteptând salvarea care nu mai vine de la 5 km ci de la 60. Este o măsură criminală aşa cum sunt majoritatea, dacă nu toate, luate de Guvernul Boc-Poc. Suntem condamnaţi la moarte sau la suferinţă, suntem condamnaţi.

2 comentarii:

The Invictus Blog spunea...

Abia acum am aflat si eu de ceea ce au de gand.. In fine, nu cred ca se va ajunge acolo, dar totusi... O sa murim pe drumuri! Si oricum, din cate am auzit, sunt destule azile in zone, asa ca nu inteleg de ce vor sa mai faca altul? Asa doar de dragul de a face?!

Bogdan spunea...

Ma bucur inca traiesti cu speranta ca nu se va ajunge pana acolo, cam atat a mai ramas romanilor... speranta si dorinta de a pleca afara. Iar despre azilele din zona, ai perfecta dreptate, in judetul Sibiu sunt foarte multe astfel de centre, particulare sau nu.