29 martie 2014

Dorința noastră, mai mare decât voința lor


Într-o atmosferă cum de mult timp nu a mai fost pe stadionul de pe malul Hârtibaciului, CS Agnita a reușit să se impună cu 3-2 în fața Voinței Sibiu, echipă readusă la viață de suporterii sibieni. Deși au fost încurajați pe tot parcursul partidei de galeria venită de la Sibiu, jucătorii Voinței nu au rezistat în fața atacurilor succesive din ultimile minute ale agnițenilor și au pierdut pe final. Aceasta este a doua victorie din tot atâtea meciuri disputate de CS Agnita în acest retur de campionat.

Dacă pe teren și pe băncile de rezerve componenții celor două echipe erau concentrați asupra jocului sperând fiecare într-o victorie, în tribune suporterii agnițeni încercau să-și amintească vremurile în care pe stadion se auzeau strigăte de galerie și steaguri fluturând în sprijinul echipei.
Sibienii au fost cei care au reușit să înscrie primii împinși de la spate de scandările galeriei însă avantajul lor a fost anulat după câteva minute cu un gol reușit de CS Agnita dintr-o fază fixă. Mai mult, Agnita a reușit să treacă la conducere, însă scorul pauzei a fost în cele din urmă egal, 2-2, după ce LSS Voința Sibiu a beneficiat de un penalty acordat de centralul partidei. 
A doua repriză s-a desfășurat în cea mai mare parte într-un singur sens, fotbaliștii agnițeni arătând o dorință acerbă de a învinge. Victoria a venit în ultimile minute ale partidei printr-un un gol marcat după o fază la care banca Voinței Sibiu a cerut offside.
Partida juniorilor a avut o desfășurare extrem de interesantă cel puțin din perspectiva scorului. Dacă la juniorii de la CS Agnita s-au văzut conduși cu 0-3, aceștia s-au mobilizat în a doua repriză iar la finele meciului scorul era de 4-4.
CS Agnita înregistrează un început de retur extrem de promițător reușind să obțină 6 puncte din tot atâte posibile. În primul meci al returului agnițenii s-au impus cu 1-3 în deplasare împotriva celor de la Continental Sibiu. Momentan echipa agnițeană se află pe locul 7 în clasamentul Ligii a IV-a, însă mai are de disputat două partide restanță împotriva celor de la Continental Sibiu și FC Curciu.
Etapa următoare, în 6 aprilie, CS Agnita va juca în deplasare pe terenul celor de la Păltiniș Rășinari, ocupanții locului 3.


Niciun comentariu: