24 ianuarie 2012

Erou sau momeală?

Sursa foto: adevarul.ro
Sunt aproape sigur că îl recunoaşteţi pe cel din fotografia alăturată. Vă las pe voi să îl numiţi erou, patriot, model... şi alte asemenea atribuiri. Mie, personal, la început mi s-a părut puţin suspect, în principal prin limbaj (poate sunt eu sceptic). Spunea la un momentdat în timpul intervenţiei la Antena 3, citez aproximativ, : "Nu se mai poate, frate!" Consider că expresia nu e tocmai pretabilă uniformei militare, chiar dacă aceasta este purtată de un tânăr de 27 de ani. 
Mă gândesc la altceva... dacă e omul preşedintelui? Sigur veţi spune că acum sunt puţin paranoic, dar imaginaţi-vă scenariul următor:
În momentul de faţă locotenentul a obţinut aprecierile majorităţii poporului. În acelaşi timp el trebuie să suporte litera legii, iar acţiunile lui i-ar putea aduce chiar închisoarea, ceea ce sunt aproape convins că o să se întâmple. În acest caz, cum ar ieşi oare preşedintele dacă ar recurge la un gest surprinzător, graţierea locotenentului? Câţi dintre cei care acum protestează s-ar opri din scandări?

2 comentarii:

Vasile Roaita spunea...

Nu conteaza!

Acest tip de diversiune nu poate folosi cuiva....

Cred, in situatia in care se confirma diversiunea, ca echipa de zgomote a basescului a obosit....

Vanessa spunea...

cel mai probabil... momeala