28 ianuarie 2014

Salvează mocăniţa!

Nu credeţi că ne-am plâns destul de situaţia în care se află oraşul, dar când cineva (oricine) ne-a chemat să facem ceva concret le-am râs în faţă?
Nu credeţi că am criticat destul lipsa interesului pentru un turism viabil la Agnita, pe când noi înşine le vorbim urât străinilor despre oraş?

Haideţi să ne implicăm fiecare. Nu e necesar să cărăm pietre de moară, doar să dăm o semnătură de susţinere a unui proiect care va revitaliza atât turismul cât şi situaţia economică a zonei.

Implică-te! Semnează petiţia! Salvează mocăniţa! Clik aici


26 ianuarie 2014

Sper

Sunt momente în viață când te simți atât de prost rău încât îți dorești să apelezi la toate relele din doar ca să te răzbuni pe tot ce e în jurul tău, gândindu-te că doar așa te vei simți mai bine. Nu sunt imun la astfel de momente, dar de fiecare dată când scotocesc prin cutia Pandorei "arma" cu care să mă răzbun constat că tot ce a rămas e speranța. Astfel că sper. Sper și acum. Și pentru că situația de față mă obligă să fac referire la acest blog, sper ca pe cât posibil să pot ca în continuare să îmi văd mai bine de treabă.
Sper să scriu și să public câte ceva în fiecare zi. Deocamdată sper ca maine să citiți o altă postare.