10 septembrie 2012

Tenis pentru toti


SPRIJINA SPORTUL DIN AGNITA

VOTEAZA PROIECTUL

TENIS PENTRU TOTI


Sportul este unul dintre elementele de baza in dezvoltarea fizica, psihica si intelectuala a tinerilor, iar pentru o buna dezvoltare este nevoie ca practicarea sportului sa se faca in conditii optime. Ajuta printr-un vot la crearea acestor conditii.

Proiectul "Tenis pentru toti", depus pentru finantare la Raiffeisen Comunitati a ajuns in etapa finala de selectie, alaturi de peste 200 de proiecte din intreaga tara!
Sportul din Agnita, dar mai ales cei care vor sa-l practice au nevoie de sprijinul vostru, al prietenilor si contactelor voastre, deoarece castigatorii vor fi selectionati pe baza numarului de voturi primite online de la public.
Proiectul in intregime este disponibil online pentru public, pe http://raiffeisencomunitati.ro/

Pentru a putea vota, etapele sunt urmatoarele:

1. Accesati site-ul si dati click pe "Program de granturi". Pe pagina care se deschide, dati click pe titlul "START Votare..." apoi pe "CLICK AICI PENTRU A VOTA PROIECTUL PREFERAT".

2. Inainte de a vota, creati un cont pe site. Dati click pe "Inregistreaza-ma" si urmati pasii de validare a contului. 

3. Dupa ce ati validat noul cont, reveniti pe https://raiffeisencomunitati.ro/program-de-granturi/ si logati-va cu userul si parola dumneavoastra. Dati click pe "Click aici pentru a vota proiectul preferat", apoi pe judetul Sibiu. Din cele 9 proiecte afisate, bifati "Tenis pentru toti" si "Voteaza"! Apoi va puteti deloga!

VA MULTUMIM!